23948sdkhjf

Lejerbo går videre med fire til landsdækkende rådgiveraftale til 290 millioner

Lejerbo har prækvalificeret fire team til en landsdækkende rammeaftale for totalrådgivning, oplyser bygge- og udviklingschef Mette Hyrup Vilsen, som leder Udviklings- og byggeafdelingen i Lejerbo på LinkedIn. 

De fire team er:

  • Arkitema med Cowi som underrådgiver
  • Rambøll med Henning Larsen som underrådgivere
  • Sweco Danmark
  • Vilhelm Lauritzen Arkitekter med Nord Architects, Rum, Domus Arkitekter, Niras og Thing Brandt Landskab som underrådgivere

Med rammeaftale vil Lejerbo blandt andet sikre sig teknisk rådgivning i forbindelse med renoveringsprojekter med støtte fra Landsbyggefonden og ustøttede forbedringsarbejder samt eventuelt. nybyggeri.

Lejerbo har p.t. en projektportefølje på nybyggeri og renoveringsprojekter på cirka 7,7 mia. kr. i samlet anlægssum. 

Rammeaftalen har en løbetid på to år med mulighed for en udvidelse på et år i to omgangen. Værdien kan ifølge udbudsmaterialet løbe op i 290 mio. kr. 

Udbuddet tiltrak sig interesse og bud fra hele 39 af virksomheder indenfor arkitekt-, ingeniør- og landskabsarkitektrådgivning.

De 39 firmaer fordelte sig på 11 team, og nu fire af dem så udtaget til at dyste om rammeaftalen. 

De er valgt ud fra dokumenteret stærk erfaring inden for totalrådgivning, bæredygtighed, udførelsesfase, beboerdemokratiske processer og håndtering af støttet byggeri, herunder helhedsplaner og IKT, lyder det fra Mette Hyrup Vilsen.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203