23948sdkhjf

Elindco vinder vandsportshus

Et enigt Solrød-byråd har valgt entreprenørvirksomheden Elindco til at puste liv i planerne om den kommunale del af Strandens Hus, hvor både vandsportsudøvere, vandhunde og andre strandgæster kan boltre sig. 

Det oplyser Solrød Kommune i en pressemeddelelse. 

Strandens Hus består af en kommunal del med en bebyggelse til foreninger med videre, offentlige toiletter, parkering og grønne områder samt en privat del, som består af en selvstændig bygning med en restaurant eller café med tilhørende iskiosk. Den private del af projektet tages der stilling til på et senere tidspunkt og den skal opføres på en del af grunden, som Solrød Kommune udlejer til formålet.  

– Strandens Hus hviler blandt andet på borgeres ønsker og idéer, og i byrådet glæder vi os utrolig meget til, at de ønsker og idéer nu bliver til virkelighed og skaber rammer, der i særlig grad er rettet mod strandaktiviteter, siger formand for Økonomi-, teknik- og miljøudvalget og borgmester Niels Hörup i pressemeddelelsen.

Udgifterne til Strandens Hus løber op i 18,3 mio. kr., hvilket er cirka 1,7 mio. kr. mere end først forventet. Prisstigningen skyldes ifølge kommunen primært stigende entrepriseudgifter, blandt andet på grund af prishop på materialer.

Byrådet har også vedtaget, at nedrivningen af bygningen Strandløven med kiosk og offentlige toiletter bliver udskudt, indtil der er en afklaring på, hvornår den private restaurant – der også er tænkt som del af projekt Strandens Hus – opføres.

Efter tidsplanen kan vandsportsudøvere, vandhunde og andre borgere nyde godt af rammerne i Strandens Hus i primo 2023, hvor byggeriet forventes at stå færdigt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Gamle kontrakter og kvalitetskrav gør bæredygtighed til en udfordring på Femern
Konservative og DF vil alligevel ikke sælge flådestation ved Nyholm
Se listen: Byggeriet tjente styrtende og postede milliarder i statskassen
Stort datacenter på vej til Nordjylland
Arkitektdirektør har ny omsætningsrekord i sigte
Boligafdeling i Kolding gennem største renovering i 60 år
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.141