23948sdkhjf

Roskilde-afdeling får hovedrolle for importør på messe

Maskinerne kommer fra Wacker Neuson, Weidemann og Liebherr. Mandskabet kommer fra Roskilde og Rønnede, når konstellationen Stemas og Johs. Møllers Maskiner viser sig frem på Have & Landskab i Slagelse.

Stemas nye afdeling i domkirkebyen er nemlig klar og gearet til at svinge dirigentstokken over den fælles repræsentation af maskiner til såvel den grønne sektor som entreprenørbranchen.

- Efter at Stemas fra 1. januar overtog forhandlingen af Wacker Neuson-produkter, har vi haft travlt med at komme på plads med den nye afdeling i Roskilde. Nu er alt oppe at køre, og vi er klar til at tage værtsrollerne på den kombinerede Stemas- og Johs. Møllers Maskiner-stand på Have & Landskab, fortæller salgschef Allan Højholt Pihl.

Himoinsa og Liebherr

- På udstillingen i Slagelse får vi kompetent hjælp af vores kolleger fra det jyske Stemas-hovedkvarter i Hadsten, og dermed kommer vi til at favne bredt med vores maskinmærker og masser af knowhow. Vi præsenterer hele spektret af maskiner og materiel fra Wacker Neuson og Weidemann, og også vores kolleger med Himoinsa-generatorer vil være på plads, forklarer han.

- Familieskabet med Johs. Møllers Maskiner gør det helt naturligt også at vise Liebherr-entreprenørmaskiner. Derfor har også mandskab fra JMM Group i Rønnede meldt deres ankomst, siger Allan Højholt Pihl.

Reelle nyheder

Stemas-folkene har endnu god tid til at skrue maskinlisterne til Have & Landskab optimalt sammen, men allerede nu ligger det klart, at der bliver reelle, markante nyheder at se på standen i Slagelse. Med på Have & Landskab kommer også et bredt udsnit af komprimeringsmateriel fra Wacker Neuson Light-sortimentet. Og her byder den tyske producent på flere nyheder på el-siden. Blandt andet præsenteres helt nye vibrationsplader. Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109