23948sdkhjf

Minigravere i det grønne

To maskiner fra Komatsus nye MR-5 minigraverserie kommer i fokus på Scantrucks stand på Have & Landskab i Slagelse.

Når den grønne sektor stævner mod sin største udstilling, bliver der lejlighed til at stifte bekendtskab med både Komatsus nye PC24MR-5 og den større PC58MR-5. Det skriver importøren i en pressemeddelelse.

- Der er tale om to særdeles populære maskiner, som rammer ganske præcist i hver sin vægtklasse. Den lille PC24MR-5 vejer 2560 kg og kan dermed fint gå på en standardtrailer. Den er kommet i en opgraderet udgave sammen med sin storebror, PC26MR-5, og begge er short radius-maskiner. Ikke desto mindre er der skabt ekstra plads i kabinerne i forhold til forgængerne, forklarer markedschef Dennis Faurby.

PC58MR-5 er en minigraver i seks tons-klassen. Den er også en short radius-model, som er nem for maskinføreren at manøvrere. Også på arbejdssteder med begrænset plads.

For begge maskiner gælder, at Have & Landskab bliver første sted, de luftes for et større publikum.

Scantruck tager også repræsentanter for et par af firmaets andre store importmærker med til messen i Slagelse.

Manitou og Weycor

Fra Manitou kommer både den kendte teleskoplæsser MLT625 og den knækstyrede MLA-T516 med teleskoparm. En AR320 Agrar viser flaget for Weycor.

Den nyeste af læssemaskinerne er den 5,5 tons tunge MLA-T516. Her sikrer teleskop-funktionen en løftehøjde på godt fem meter og en tippelast på 3535 kg. Lige som de andre Manitou-minilæssere har den fået en omfattende opgradering, som blandt andet sikrer miljøkorrekt Stage V-status.

Op i højden

Og så sikrer Scantruck sig det store overblik over den store messe med en maskine, som bejler stærkt til prædikatet "Størst på HL21".

- Vi præsenterer også en Platform Basket Spider 18.90 bæltelift. Den giver mulighed for at overskue alle herlighederne fra 18 meters højde, som også er den arbejdshøjde, som liften har i praktisk anvendelse, siger markedschef Dennis Faurby hos Scantruck.

- Have & Landskab er gradvist vokset mere og mere, og fagfolk fra flere brancher er kommet til. Håndværkere med behov for at kunne arbejde sikkert i højden kommer på messen. Og for dem kan en arbejdshøjde på 18 meter være yderst relevant, siger Dennis Faurby.

Får messedebut

Også mandskabsmæssigt kan Scantruck præsentere nyheder på standen. Firmaet har optimeret salgsstyrken med salgskonsulenterne Kenneth Knøfler og Daniel Susgaard, som begge får messe-debut i Scantruck-dresset.

Begge har solid maskinmæssig ballast, og de får selskab af kolleger både fra Jylland, Fyn og Sjælland.

- Vores sjællandske afdeling i Ringsted får selvfølgelig en nøglerolle. Der er under en halv times kørsel fra messen til Ringsted, og derfor vil det være nemt for interesserede messegæster også at lægge vejen forbi og se nogle af de maskiner, som vi ikke har med på standen, siger Dennis Faurby.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297