23948sdkhjf

Arkitema udvider og udpeger ny direktør

Efter at have tegnet kontorbygninger og infrastrukturprojekter i mere end 50 år, samler arkitektvirksomheden Arkitema nu forretningen i et nyt markedsområde, som er navngivet Commercial & Infrastructure.

Ud over erhvervsbyggerier og infrastrukturprojekter vil det nye markedsområde også fokusere på industri-, energi- og vandprojekter.

Trækket hænger ifølge Arkitema sammen med, at man ser et marked, hvor der kommer til at ske en enorm udvikling i de næste mange år, samtidig med, at det også er her virksomheden forventer, at man vil se en stor del af den grønne omstilling. 

- Vi oplever, at vores gode erhvervskunder efterspørger mange løsninger og også inden for industribyggeri, hvor vi hidtil har haft mindre fokus. Og i takt med, at vores samarbejde med vores ejere i Cowi er blevet større og større ser vi nu, at dette område har et langt større potentiale, som skal have mere fokus, udtaler Glenn Elmbæk, market director i Arkitema, i en pressemeddelelse. 

Glenn Elmbæk, som har været i Arkitema i 20 år og de seneste 15 år har været ansvarlig for flere markante erhvervsbyggerier, skal lede det nye område. 

Senior market director, Jørgen Bach, kalder det et oplagt valg: 

– Han er vant til at arbejde med store, toneagivende erhvervskunder, og har den nødvendige indsigt i såvel organisationen som i den udvikling vi ser ind i. Han er en rigtig god leder, og jeg er helt sikker på, at den organisation som han nu skal bygge videre op, bliver stærk og konkurrencedygtig på markedet, lyder skudsmålet. 

Ny partner med fokus på infrastruktur 

I forbindelse med den nye struktur har Arkitema også udpeget Thomas Grave-Larsen til partner. Han er i forvejen forretningsområdechef for Infrastructure i virksomheden, hvilket han fortsat vil være i den kommende struktur, hvor han kommer til at referere til Glenn Elmbæk. 

Thomas Grave-Larsen har gennem de seneste år udviklet infrastrukturområdet fra at være nogle få større projekter, til at være et område med store markante opgaver, og et stigende antal medarbejdere. Denne udvikling regner Arkitema med vil fortsætte med endnu større fart i de kommende år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Forventer stor interesse: Jagter totalrådgiver til kystsikring
Building Awards: Ny pris skal sætte skub i digitaliseringen
Ny trælastdirektør gør comeback i Stark
Vil prøve 'russer-sag' ved Højesteret
Certificerings-junglen: Nyt digitalt værktøj skal sikre overblik
Nye arkitekter skal udklækkes i stationsbygning
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188