23948sdkhjf

NREP og AG Gruppen går sammen om endnu et boligbyggeri

Ejendomsinvestoren NREP og projektudviklingsselskabet AG Gruppen har igen indgået en aftale. Denne gang gælder det opførelse af 87 bæredygtige boliger i Ørestad Syd. Projektet opføres under navnet Fælledkarréen, og byggeriet er i gang. 

– Vi har været en del af udviklingen af Ørestad Syd helt fra starten, og vi glæder os over med dette projekt også at være en del af afslutningen, udtaler Robin Feddern, adm. direktør i AG Gruppen, i en pressemeddelelse. 

Fælledkarréen opføres på kanten af Kalvebod Fælled på Amager med udsigt mod vest over det store naturområde. Boligerne bliver fra et til fire værelser og imødekommer dermed både singler og forskellige familieformer. 

Transform Arkitekter har tegnet projektet, som bliver en karréstruktur sammensat af mindre huse, der via individuelle proportioner, facader og detaljer skaber fine, læ-givende rum. Desuden bliver der etableret fælles tagterrasse med plads til taghaver og fællesskab. 

Attraktivt på grund af bæredygtigheden 

Projektet er allerede præ-certificeret til DGNB Guld, hvilket har krævet en målrettet arbejdsindsats med blandt andet luftkvalitet, udearealer, optimerede dagslysforhold og miljøvenlige byggematerialer. 

– Der er tale om et attraktivt projekt for os som følge af blandet andet kvaliteten i byggeriet, bæredygtigheden og beliggenheden, fortæller Jakob Flymer, Investment Director i NREP, i pressemeddelelsen. 

Fælledkarréen vil stå klar til indflytning i andet halvår 2022.

Duoen NREP og AG Gruppen har sammen opført 1.000 boliger i København og har endnu 400 nye lejligheder under opførsel i Sydhavnen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141