23948sdkhjf

A. Enggaard får nyt blod til byudviklingen

Entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard hyrer nye kræfter til sit voksende bystrategiske team i både Aarhus og København. 

Holdet arbejder med det, som A. Enggaard i en pressemeddelelse beskriver som strategisk og helhedsorienteret byudvikling med fokus på blandt andet social bæredygtighed og byliv i forbindelse med virksomhedens projekter i hele landet. 

I hovedstaden er Maya Arffmann tiltrådt en stilling som byudvikler med udgangspunkt i virksomhedens nye kontor i Blox Hub i København K. Konkret kommer Maya blandt andet til at blive en central del af virksomhedens store byudviklingsprojekter i Odense, herunder udviklingen af Odense Inderhavn. 

Egen afdeling for byudvikling

Efter at have udviklet sig fra hovedsageligt at arbejde med enkeltprojekter til i større omfang at beskæftige sig med udviklingen af hele bydele etablerede A. Enggaard i starten af 2018 en afdeling for byliv og -udvikling.

Afdelingen fik og har ansvar for at koordinere, udvikle og iværksætte bylivstiltag i virksomhedens udviklingsområder.

Tidligere i år styrkede entreprenør- og udviklingsselskabet så forretningsbenet med ansættelsen af Katinka Hauxner i en nyoprettet stilling som byudviklingschef.

Maya Arffmann skal bidrage med sin erfaring inden for strategisk og inddragende byudvikling: Som chefkonsulent i byudviklingsselskabet NærHeden PS havde hun gennem knap syv år det overordnede ansvar for den strategiske udvikling af Høje-Taastrup Kommunes nye bydel, Nærheden. Hun har desuden som konsulent i rådgivningsvirksomheden Pluss Leadership beskæftiget sig med byudvikling i netop havneområder, herunder Køge Kyst og Kanalbyen i Fredericia. 

Maya er kandidat i moderne kultur og kulturformidling fra Københavns Universitet og har en master i strategisk byplanlægning fra Kunstakademiets Arkitektskole. Hun kommer senest fra en stilling som projektudviklingschef i FB Gruppen, der udvikler ejendoms- og bydelsprojekter i Storkøbenhavn.  

I Aarhus er Henning Winther startet som byudvikler ved A. Enggaards afdeling i Ceres Byen. Han skal blandt andet være del af virksomhedens engagement i revitaliseringen af bydelen Gellerup. 

Henning Winther har erfaring med Gellerup fra blandt andet ti års ledelse af sociale indsatser i Gellerup for Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening. Han har også tidligere arbejdet som specialkonsulent hos den bystrategiske rådgivningsvirksomhed Byrumklang og været boligsocial områdechef hos Domea.dk. Henning kommer senest fra en stilling som udviklingskonsulent i Østjysk Bolig, hvor han arbejdede med strategisk og inddragende byudvikling 

Både Henning Winther og Maya Arffmann startede pr. 1. august 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125