23948sdkhjf

Rockwools anden amerikanske fabrik starter produktionen

Rockwools nyeste amerikanske produktionsanlæg, der ligger i Jefferson County i West Virginia, er netop kommet i drift. Det skriver isoleringskoncernen i en pressemeddelelse. 

Anlægget på 460.000 kvm producerer Rockwools bolig-, kommercielle og industrielle stenuldsisolering

- I USA som i Europa og Asien er der et stigende behov for Rockwools ikke-brændbare og genanvendelige stenuldsisolering. West Virginia-anlægget vil hjælpe med at imødekomme denne efterspørgsel i Nordamerika. Vi er stolte af, at vores produkter spiller en så vigtig rolle i at reducere energiforbruget og kulstofemissioner forbundet med bygninger på en sikker, bæredygtig måde, siger Jens Birgersson, adm. direktør for Rockwool-koncernen, i meddelelsen. 

Kritik resultede i nye procedurer

Rockwool er tidligere blevet kritiseret efter en afgørelse i en dansk klageinstans for sin ageren i forbindelse med byggeriet af selvsamme fabrik. Det resulterede i, at virksomheden strammede op i sine aktiviteter i lokalsamfundene og indførte nye procedurer og politikker for samarbejdet med virksomhedens interessenter. Det har Licitationen – Byggeriets Dagblad tidligere dækket her. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.266