23948sdkhjf

Råhus-entreprenør henter ny direktør

Henrik Olsson er netop tiltrådt som adm. direktør i Premium Syscon. 

Fremover skal han stå i spidsen for udviklingen og driften af råhus-entreprenøren, der ejes af østrigske VST Building Technologies AG, står bag VST-byggesystemet, som kombinerer præfabrikerede skal-elementer med in situ-betonstøbning. 

- Jeg kommer til at trække på al min ledelseserfaring, når jeg i samarbejde med mine danske kolleger skal bygge den bedst mulige organisation op og få optimeret produktionen med hensyn til tid, økonomi, kvalitet og sikkerhed og samtidigt få koordineret salg og produktion, fortæller Henrik Olsson i en pressemeddelelse om ansættelsen. 

Før Henrik Olsson tiltrådte direktørstillingen hos Premium Syscon, har han været ansat i forskellige ledelsesstillinger i NCC, hvor han har tilbragt godt og vel 30 år. Skiftet fra en stor virksomhed med over 1.000 ansatte til en mindre virksomhed med kun en håndfuld medarbejdere, er noget af det, som Henrik Olsson glæder sig til. 

- Jeg har i mange år siddet i en meget stor organisation og haft meget forskellige chefstillinger hos NCC. Senest har jeg været i en lille organisation hos Byggeselskabet Paulsen, og friheden, man oplever i den forbindelse, tiltaler mig. Jeg forventer en stor grad af frihed hos Premium Syscon, der jo er en mindre organisation, siger han. 

Premium Syscons VST-byggesystem bliver blandt andet brugt på en cirkelformet boligejendom på Frederiksbjerg i Aarhus, tidligere navngivet Kløverhuset.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109