23948sdkhjf

Aarsleff køber norsk entreprenørselskab med 42 ansatte

Aarsleff udvider endnu engang paletten inden for fundering i Norge, og er torsdag med overtagelsen af 51 pct. af aktierne blevet hovedejer af norske Steg Entreprenør A/S.

Det oplyser Aarsleff i en pressemeddelelse.

Den norske entreprenør med 42 ansatte har tidligere samarbejdet med det danske Aarsleff-ejede selskab Entreprenørfirmaet Østergaard AS, der også hører til i funderingssegmentet, på en række No-Dig-projekter i Norge.

Overtagelsen kommer et års tid efter seneste udvidelse inden for fundering i Norge, da entreprenørgiganten købte Sør-Norsk Boring AS med 50 ansatte.

- Overtagelsen er en langsigtet strategi, hvor Steg Entreprenør forventes at bidrage til en positiv udvikling, især inden for No-Dig-markedet i Norge, siger afdelingsdirektør i Aarsleffs funderingssegment Stig Weis i en pressemeddelelse.

Steg Entreprenør AS havde sidste år en omsætning på godt 125 mio. norske kr. og et resultat før skat på 20 mio. norske kr.

Selskabet fortsætter efter opkøbet under eget navn og med sin nuværende ledelse, skriver Aarsleff, som ikke over for Licitationen har ønsket at oplyse købsprisen..

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.863