23948sdkhjf

Tegnestuer slår pjalterne sammen i nyt tegnestuefællesskab

Rønnow Arkitekter A/S vælger nu at slå sig sammen med den noget mindre tegnestue Leth & Gori ApS under fælles tegnestuefællesskab med navnet Rønnow Leth & Gori.

Det oplyser selskaberne i en pressemeddelelse.

Selskaberne vil fortsat fungere som to selvstændige selskaber, men vil nu samarbejde om bæredygtig arkitekter, som begge har arbejdet parrallelt med i en årrække.

- Ved at gå sammen i et nyt tegnestuefællesskab forener vi vores viden om den byggede kulturarv med transformationsprojekter og nybyggeri af høj arkitektonisk kvalitet, siger arkitekt og partner i Rønnow Arkitekter Mette Prip Bonné i en pressemeddelelse.

De to virksomheder vil gennem samarbejdet skabe et værksted lyder det, hvor det er planen at afholde udstillinger, værkstedsarbejder, master classes, seminarer og lignende omkring det, de kalder "langtidsholdbar arkitektur".

Ledelsen i den nye fælles virksomhed udgøres af adm. direktør i Rønnow Arkitekter Martin Bloch samt partnere i Rønnow, Camilla Løntoft Nybye, Mette Prip Bonné og Inge-Lise Kragh og de to partnere i Leth & Gori Uffe Leth og Karsten Gori.

Rønnow Arkitekter

Rønnow Arkitekter A/S blev grundlagt i 1970 og ejes i dag af arkitekterne Camilla Løntoft Nybye, Mette Prip Bonné og Inge-Lise Kragh.

I 2020-regnskabet styrkede tegnestuen omsætningen med 7 mio. til 37,8 mio. kr., øgede overskuddet med 1,3 mio. til 4,1 mio. kr. og præsterede en overskudsgrad på 14 pct.

Selskabet beskæftiger 37 medarbejdere ifølge seneste regnskab.

Gori & Leth

Gori & Leth ApS blev stiftet i 2007 og drives af arkitekterne Uffe Leth og Karsten Gori.

Fem mand beskæftiger selskabet, og i 2020 lød bruttoresultatet på 2,9 mio. kr. mod 2,1 mio. året før, og overskuddet på 0,9 mio. mod minus 0,3 mio. kr. i 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109