23948sdkhjf

Aftaler med håndværkere og leverandører driller: Ingen plan for jysk supersygehus

Modsat udmeldingen for en måned siden kan organisationen bag det nye regionshospital i Gødstrup ikke fremlægge en ny, klar flyttetidsplan, oplyser Region Midtjylland i en pressemeddelelse tirsdag.

Byggeorganisationen har ellers brugt den sidste måned på at få et samlet overblik over udestående arbejder på byggepladsen og at afklare de tekniske udfordringer, der betød, at en flytning til regionshospitalet hen over september og oktober blev droppet. 

Eksempelvis er der indgået aftale med en ny leverandør af affalds-linnedsug, fordi den tidligere leverandør ikke kunne levere til aftalt tid og økonomi. Der er også, i et tæt samarbejde med brandmyndighederne, fundet løsninger på brandtekniske udfordringer forbundet med hospitalets transport-robotter.  

Men alt er ikke faldet endeligt på plads, konstaterer regionen, som derfor ikke kan præsentere den nye flytteplan inden sommerferien. 

Begrundelsen lyder, at det på grund af opgavernes høje teknologiske kompleksitet, en sommerferie lige om hjørnet og travlhed i byggebranchen, har vist sig at tage lidt ekstra tid. Usikkerheder om aftaler med håndværkere, og ventetider på materialeleverancer i en travl byggebranche, får som nævnt byggeorganisationen til at udsætte udmeldingen om en ny flyttedato. 

Arbejder hen over sommeren 

Inden sommerferien vil der blive gennemført afleveringsforretninger med byggepladsens tre tilbageværende storentreprenører.

I de kommende uger og hen over sommeren fortsætter arbejdet med at få alle aftaler på plads i forhold til byggeriets afsluttende arbejder. Parallelt vil de sidste tests af hospitalets mange tekniske løsninger blive gennemført. Samtidig vil hospitalet blive gjort helt klart med rengøring, forsyninger på plads i alle rum og bygherreleverancer i form af medico-udstyr med videre.

Først når alle aftaler er endeligt på plads, vil der blive udarbejdet en flyttetidsplan og meldt en ny flyttedato ud. 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141