23948sdkhjf

AG Gruppen forventer at bruge en halv milliard i Middelfart

Projektudvikleren AG Gruppen har købt grunden Fynsvej 9 i Middelfart for cirka 100 mio. kr. Her er det planen at opføre 300 boliger i løbet af det kommende årti med indflytning i de første boliger om tre til fire år. 

Det fortæller adm. direktør i det Odense-baserede firma, Robin Feddern, til Fyns Amts Avis.

Investeringen i det nye boligområde, der skal have DGNB-certificeret byggeri, vil ifølge udviklerens vurdering løbe op i en halv milliard. 

Mere konkret lyder planen nu at beholde eksisterende 19.558 bebyggede kvm på grunden og i etaper udvikle de øvrige cirka 46.000 kvm. 

Opgaven, der nu venter AG Gruppen, er dialog med myndighederne om lokalplaner med mere, byggeri og i sidste ende salg til investorer. 

- Vi har haft de første kontakter til kommunens planafdeling, som er positive over for vores tanker. Men nu må vi se, hvad vi kan få igennem af lokalplan, siger Robin Feddern til Fyns Amts Avis.

AG Gruppen købte Fynsvej 9 af selskabet K/S Transportcenter i Horsens. Firmaet overtog selv grunden for 10 år siden for 99 mio. kr., hvilke ifølge Fyns Amts Avis er på linje med det, AG Gruppen nu har givet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125