23948sdkhjf

Ejendomsmatador vil bygge for 1,5 milliard i Aalborg

Ejendomsinvestor Carl Ejler Rasmussen vender blikket mod Nordjylland og Aalborg, hvor han har tre projekter til cirka 1,5 mia. kr. i støbeskeen. Det fortæller erhvervsmanden bag selskabet Carl Ejler Rasmussen & Co. A/S – også kaldet Ceraco A/S - til Nordjyske.dk.

Længst fremme er opførelsen af 110 lejligheder på Badehusvej i Aalborg Vestby. Grunden, hvor byggeriet på samlet 7.087 kvm, opføres er ved at blive ryddet for en bygning, som tidligere husede en Aldi-butik. Byggeriet står efter planen klar til indflytning i slutningen af 2022. 

Ved det store butiks- og erhvervsområde City Syd i Aalborgs sydlige udkant har investoren et projekt af lignende størrelse på vej, som går under titlen Projekt Vandmanden, navnet på en vej i området.

Carl Ejler Rasmussen har 7.000 kvm bygeretter til erhverv og restaurant, og mens kommuneplanen er på plads, mangler der endnu en lokalplan. Byggestart og for indflytning er da også anslået til henholdsvis foråret 2022 og et års tid frem. 

80.000 kvm nær universitetet

Endelig er der det med afstand største af de tre nye projekter, og det samlet set største, som Carl Ejler Rasmussens ejendomskoncern har været involveret i.

Øst for kultur- og idrætscentret Gigantium i det østlige Aalborg gælder det boliger på samlet 80.000 etagemeter. Fordelt på kollegielejligheder og mindre boliger er målgruppen unge, der er tilknyttet det nærliggende universitet.

- Vi deler det op i etaper, og det samlede byggeri vil strække sig over de næste 10 til 15 år. Vi opfører de forskellige etaper med henblik på at sælge dem til en investor. Men vi bygger ikke noget, som vi ikke vil være trygge ved at eje selv, siger Carl Ejler Rasmussen til Nordjyske.

Første fase, som omfatter 18.000 kvm byggeri med 320 lejligheder på mellem 45 og 70 kvm, ventes igangsat næste forår. Den forventede indflytning er i efteråret 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125