23948sdkhjf

Slagelse indgår rådgiveraftale på ny svømmehal

I efteråret 2020 fik Slagelse Svømmehal nyt tag og ny facade. Nu er turen så kommet til fase to i projektet, opførelse af en ny tilbygning, der blandt andet skal rumme et nyt 50 meter bassin. Tilbygningen placeres i tilknytning til den eksisterende svømmehal. 

Kommunen har netop underskrevet kontrakt med et integreret Sweco og Sweco Architects-hold, som ifølge en pressemeddelelse fra Slagelse Kommune, vandt udbuddet både i forhold til pris og kvalitet. Sweco-holdet skal stå for den tekniske rådgivning og bistand omkring svømmehalsprojektet. 

– Ombygning og renovering af svømmehallerne har længe været på tegnebrættet. Det er en lang proces, og vi glæder os nu til at tage hul på næste kapitel med tilbygningen, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen (A) i pressemeddelelsen. 

Projekter til 160 millioner

Slagelse og Korsør Svømmehal gennemgår frem til 2025 en større ombygning og renovering.

Byrådet har afsat over 160 mio. kr. til begge svømmehaller.

Swecos "SwimTeam", der består af arkitekter og ingeniører med speciale i komplekse svømmebadsbyggerier, har været involveret i projekter som Ishøj Svømmehal, Flintholm på Frederiksberg, Vestbad i Brøndby, Nakskov Svømmecenter, DGI Huset i Herning, Randers Svømmehal samt det kommende Silkeborg Svømmecenter. 

Sammen med rådgiveren afklares i næste fase det konkrete indhold i tilbygningen også ud fra input fra brugergrupper, interessenter med videre. 

Den nye tilbygning forventes færdig i sommeren 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.187