23948sdkhjf

Dansk vaccinedistributør - største investering nogensinde: Rykker ind i topmoderne logistikcenter

Bornholmske BHS Logistics, der i øjeblikket står for distributionen af coronavacciner til de danske regioner, rykker i 2022 ind i et nybygget logistikcenter ved Køge. Og det er Logicenters, der blev dannet af NREP i 2015, som står for byggeriet.

Der er tale om den største investering nogensinde for BHS Logistics, og med 4.400 kvm terminal samt 2.300 kvm kontor mere end tredobler virksomheden sin kapacitet på Sjælland.

Det nye specialbyggede logistikcenter til BHS Logistics er en del af den nye logistikpark Skandinavisk Transport Center i Køge, som ejes af Logicenters. Udover BHS' nye skrædderskyede lokaler, planlægger Logicenters at udvikle yderligere 60.000 kvm logistik i transportcentret. 

– Det har været en spændende proces, da BHS transporterer følsomme varer, såsom lægemidler, der er temperaturfølsomme, så det er på ingen måde en generel plug and play-logistikløsning. Halvdelen af det nye transportcenter bliver således med klimastyrede lokaler til medicin og deres mange andre logistikbehov skal naturligvis også dækkes i en cross dock-terminal, forklarer Thomas Petersen, Commercial Manager i Logicenters, i en pressemeddelelse. 

- Samtidigt skal cirka en tredjedel af de knap 7000 kvm bygges til kontorer til cirka 80 medarbejdere, så det bliver i den grad skræddersyet til deres ønsker og behov, fortsætter han.

 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.173