23948sdkhjf

Byens Tag & Facade bliver en del af svenske Fasadgruppen

Fasadgruppen henter med Byens Tag & Facade sin tredje virksomhed i Danmark. Det oplyser Peter Andersen, der er forretningsområdechef for Fasadgruppen Danmark. 

- Byens Tag & Facade bliver vores tredje erhvervelse i Danmark og er en perfekt tilføjelse til vores øvrige virksomheder, især i kraft af deres solide kompetence inden for tagarbejde og vinduesudskiftning – et tilbud, som vi ikke tidligere har haft på markedet. 

- Vi ser også et rigtig godt kulturmatch, da Byens Tag & Facade har arbejdet med et tydeligt bæredygtigheds- og medarbejderfokus, ligesom man hele tiden stræber efter at blive bedre. Deres arbejde med digital projektledelse håber vi at kunne at drage nytte af i resten af Fasadgruppen, siger han i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at erhvervelsen ikke er genstand for nogen overtagelsesbetingelser, og at Byens Tag & Facade derfor straks bliver en del af Fasadgruppen.

- Vi er meget glade for at blive en del af Fasadgruppen og dermed indlede næste fase i Byens Tag & Facades udvikling. Vi har siden vores start opbygget en stærk markedsposition med mange tilbagevendende kunder. En af vores succesopskrifter har været at skabe og vedligeholde en sund virksomhedskultur, som tiltrækker de bedste medarbejdere, og nu får vi også mulighed for at arbejde sammen med de bedste tage- og facadeentreprenører i Norden, siger Casper Borgen Larsen, adm. direktør i Byens Tag & Facade.

Virksomheden blev grundlagt i 2008 og drives af fire medejere, som fortsætter i deres respektive roller.

Byens Tag & Facade har 69 fuldtidsansatte og omsatte for cirka 164 mmio. kr. i regnskabsåret 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094