23948sdkhjf

Flytning til motorvej gav maskinhandler stor fremgang

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed er der et TV-program der hedder. Og at beliggenhed er vigtigt, ikke kun for en privatbolig, men også for erhverv, må siges at være rigtigt. For hos firmaet AE Maskiner i Randers.

Her er efterspørgslen og købelysten til nye og brugte entreprenørmaskiner, krav til et højt serviceniveau har været meget stor de sidste 12 måneder hos AE Maskiner i Randers. Så stor, at virksomheden allerede udvider - og lægger ekstra ca. 1.500 kvm til de 3.700 kvm - som de i forvejen har under tag.

Stærkt er det gået - det er kun 12 måneder siden, at AE Maskiner sidst udsendte en pressemeddelelse. Nyheden var her, at AE Maskiner efter ni år på Djursland - nu flyttede til Randers, idet lokalerne på Djursland var blevet for små og utidssvarende. Ingen kunne på forhånd vide, at den nye, centrale placering på Bronzevej 3, Randers Syd, med top moderne faciliteter, med bl.a. 2.000 kvm værksted - i den grad ville betyde så stor en vækst.

Udvidelse og overtagelse

AE Maskiner overtager nu HCP Maskincenter’s lokaler på Bronzevej 3, som en naturlig del af en udvidelse. Omsætningen er steget, antallet af medarbejdere er steget og nu udvider vi med yderligere areal inde og udendørs.

Udstillingsarealerne udenfor bliver også udvidet. Direktør Anders Ebbesen siger til Licitationen Byggeriets Dagblad:

- Vi har været igennem en fantastisk udvikling - og faktisk ganske interessant. Vi kan se en fælles vækstfaktor, der skinner igennem i hele AE Maskiner. Vi er ikke i tvivl om, at vores centrale placering ved E45 er en kæmpe fordel med hensyn til mobilisering, når vi dagligt servicerer vores kunder overalt i Danmark. Vi kan nu udnytte muligheden for en lettere tilgang at få medarbejdere - idet netop E45 binder "tingene sammen"... og det betyder, at vi kan ansætte mekanikere, der bor længere væk - og dermed få servicevogne centralt placeret ude i landet - tæt på vores kunder.

Ejet af andre

Det er HCP Maskincenter, der ejer bygningerne, men nu lukker den pågældende afdeling, hvilket ifølge ejeren er helt i tråd med strategien. Det betyder så, at der er mere plads til AE Maskiner.

- Det er alle tre grene af vores forretning, der nyder godt af placeringen her. Det gælder således både salget, reservedele samt ikke mindst også en nemmere tilgang til reservedele, siger Anders Ebbesen til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Vi har tidligere omtalt AE Maskiner i forbindelse med en historie om parallelimport af Volvo entreprenørmaskiner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283