23948sdkhjf

A. Enggard har kontrakt på plads til stort universitetsbyggeri

Nu er det på plads. Efter for nyligt at være blevet offentliggjort som vinder af en indledende projektkonkurrence har A. Enggaard torsdag indgået en officiel aftale med Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S (FEAS) om totalentreprisen på opførelsen af Aarhus BSS’s nye faciliteter i Universitetsbyen.

Det nye område kommer til at omfatte cirka 37.000 kvm studie- og forskningsfaciliteter - herunder et auditorium til 800 personer og to overdækkede gårdrum.

Ind flytter to institutter under Aarhus BSS i 2025. Det gælder Institut for Økonomi (ECON) og Institut for Virksomhedsledelse (MGMT).  

På projektet samarbejder A. Enggaard med Aart Architects, Lytt Landscape og Niras. 

- Vi ser med stor forventning frem til at samarbejde med A. Enggaard og deres rådgiverteam om projektet. Projektet er ambitiøst på alle niveauer. Det er et fremskuende og bæredygtigt projekt, der ligger i tråd med helhedsplanens visioner for udviklingen af et bæredygtigt byområde, som i lighed med det kommende byggeri til Aarhus BSS certificeres til DGNB Guld. Vi som bygherre er stolte over at igangsætte dette visionære og spændende projekt, siger FEAS’ adm. direktør Jørgen Lang i en pressemeddelelse udsendt af A. Enggard. 

Første spadestik vil efter planen finde sted i foråret 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125