23948sdkhjf

Efter 20 års samarbejde: Nu slår vi os sammen!

Fra og med den 1. februar 2021 har ejer af Marlon Gruppens selskaber Martin Ladegaard overtaget ejerskabet af Nordisk NHL fra tidligere ejer og direktør Niels Nygaard. Niels Nygaard fortsætter i virksomheden som direktør.

Det oplyser virksomhederne i en pressemeddelelse.

Overtagelsen sker for at samle kræfterne under Marlon og styrke kendskabet og udbredelsen af Naturlig hydraulisk kalk og mørtel fra Nordisk NHL på det nordiske marked.

- Alle aftaler med leverandører og samhandelsaftaler med forhandlere forbliver som de er, ligesom de fleste medarbejdere i Nordisk NHL fortsætter i det nye set up, forklarer direktør og ejerleder for Marlon Gruppen Martin Ladegaard.

- De mange års upåklagelige samarbejde har vist, at de to virksomheder har kunne skabe gode produkter og få tilfredse og glade kunder. Med de nye tiltag, er det håbet, at vi kan nå endnu bredere ud til vores nordiske kunder og hen ad vejen også styrke og udvikle vores produktporteføljen siger, siger Martin Ladegaard

 Direktør i Nordisk NHL Niels Nygaard fremhæver, at han længe har ønsket at fokusere yderligere på produktudvikling, kundeservice og et bredere salg til de nordiske kunder.

- Med denne aftale tager virksomheden et stort skridt i denne retning, ligesom vi fremtidssikrer firmaets udvikling, og jeg ser meget frem til det nye og tættere samarbejde, siger han. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.218