23948sdkhjf

Boligentreprenør føjer rækkehuse til opgavelisten ved storprojekt i Aarhus

Dansk Boligbyg satte sidste sommer gang i boligprojektet Nordbjerg, 172 boliger og 3.500 kvm parkeringskælder langs Randersvej i Aarhus N, og nu lander der flere opgaver på byggegrunden. 

Boligentreprenøren har således fået hovedentreprisen på 15 rækkehuse, der opføres på grundens vestlige side ud mod Kalmargade for Udviklingsselskabet Randersvej. Det oplyser entreprenørfirmaet med hovedsæde i Horsens på sin hjemmeside. 

Rækkehusene i to etager får et samlet etageareal på 1.862 kvm. Hvert rækkehus får egen have samt tilhørende carport og skur, og haverne bliver en del af et samlet gårdanlæg.

Projektopstart er den 1. juli 2021, og rækkehusene afleveres til bygherren, Udviklingsselskabet Randersvej, sammen med det igangværende Nordbjerg-byggeri.

Nordbjerg, som opføres på en grund mellem Randersvej, Stockholmsgade, Kalmargade og Malmøgade i Aarhus Nord, blev udviklet af Eriksen Group og KAUP men siden solgt til en privat investorgruppe for et ikke specificeret trecifret millionbeløb. Arkitekter er Eriksen Arkitekter, og rådgivende ingeniør er Niras.

Langt tilløb til byggestart 

På skæringen mellem juni og juli 2020 og efter års forarbejde satte Dansk Boligbyg gang i boligprojektet Nordbjerg, som for hovedentreprenøren havde en kontraktsum på 182 mio. kr.  

Specielt for Nordbjerg-grunden var en enlig villa fra 1933, der havde tiltrukket sig stor lokal opmærksomhed, fordi den var bevaringsværdig og derfor skulle forblive på grunden, mens nybyggeriet skød op omkring den.  

Den ensomme villa brændte dog i februar 2020 og blev så beskadiget, at den blev revet ned. Herefter lød det, at den skulle genopføres.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.157