23948sdkhjf

Butikskæde bygger 65.000 kvm i Østjylland: Utvivlsomt vores største investering hidtil

Hudpleje, hårprodukter, slik og tandpasta. Butikskæden Normals sortimentet byder på lidt af hvert, og det kræver et stort lager. 

Normal har derfor købt 194.000 kvm erhvervsjord langs E45 ved Hedensted – med borgmester Kasper Glyngøs ord ”et usædvanligt stort areal til én bygherre” – og i maj måned begynder så byggeriet af et 65.000 kvm logistikcenter. På taget etableres solceller, og med hensyn til bæredygtighed sigter byggeriet efter opnåelse af guld-certifikat.

Byrådet i Hedensted Kommune godkendte den 24. marts grundsalget efter et udbud med en pris på 23,9 mio. kr., oplyser kommunen i en pressemeddelelse. 

Utvivlsomt vores største investering hidtil

Ét er prisen for de 194.000 kvm, noget andet er hvor meget de mange tusind kvadratmeter logistikcenter kommer til at koste. 

- Vi kender ikke prisen endnu, men vi har naturligvis haft vores overvejelser. Dem har vi bare har ikke lyst til at bringe ud i offentligheden. Men det bliver utvivlsomt vores største investering hidtil, siger logistikdirektør hos Normal, Henrik Bøgelund, til Building Supplys søstermedie RetailNews

Han kan til gengæld fortælle, at selvom kæden endnu er et stykke fra at kunne udnytte hele det kommende lagers kapacitet, er der muligheder for at udvide. 

- Selve lageret er lavet som seks identiske haller. Skulle vi komme i den gunstige situation, at vores forretning bliver ved med at udvikle sig, så er de bygget på den måde, at vi kan bygge flere haller på efter samme princip uden ellers at skulle ændre noget, siger Henrik Bøgelund. 

600 arbejdspladser

Det nye lager skal erstatte Normal-kædens hidtidige i Horsens, samtidig med at der sker en markant udvidelse. Derfor vil der blive en del nyoprettede stillinger, og på sigt kommer det til at beskæftige op mod cirka 600 medarbejdere. 

Normal har 93 butikker i Danmark og tæt på 300 butikker fordelt i seks lande.

Logistikcentret forventes at står færdigt i efteråret 2022. 

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.143