23948sdkhjf

Casa giver 184 lejligheder i Roskilde et løft

Boligselskabet Sjælland har valgt Casa til at gennemføre renoveringen af boligafdelingen Vognmandsparken i Roskilde, der består af 184 lejligheder. 

Renoveringen starter i dette forår med parallelle arbejder for både de udvendige og indvendige arbeder. Bygningernes facader, tag, ventilationsanlæg og lejlighederne får et ansigtsløft, så de bliver mere tidssvarende og indbydende. 

Lommepengeprojekter

Under hele renoveringsperioden ansætter Casa unge mennesker i lommepengeprojekter og formidler kontakt til vores fagentreprenører i forbindelse med praktikpladser eller anden ansættelse af lokal arbejdskraft.

- Vognmandsparken er en del af den grønne boligaftale, og derfor har vi kunnet lægge endnu mere vægt på energieffektivisering. Det betyder, at beboerne får et bedre indeklima og lavere udgifter til opvarmning, fortæller Byggechef i Boligselskabet Sjælland Per Bro i en pressemeddelelse om projektet.

Det primære formål med renoveringen af Vognmandsparken er at udbedre kuldebroer i ydervægge, skabe bedre indeklima og renovere de tekniske installationer. Bebyggelsen indeholder stueetage, 1. sal, 2. sal og 3. sal samt uudnyttet tagetage. Der er i alt 184 boliger af varierende størrelse med et samlet boligareal på 15.184 m2. Boligerne er indrettet som henholdsvis 2-, 3,- og 4-værelses lejligheder og er konstruktionsmæssigt alle ens opbygget.

Fakta om projektet:

Bygherre: Boligselskabet Sjælland Vognmandsparken (Vognmandsparken I og Vognmandsparken II er slået sammen til én afdeling i forbindelse med de igangværende renoveringer)

Antal boliger: 184

Byggeperiode: Foråret 2021 – 2023

Totalrådgiver/Byggeledelse: Rambøll

Hovedentreprenør: Casa

Projektet omfatter en totalrenovering af alle stigestrenge og faldstammer samt gulvafløb på badeværelser. Det eksisterende ventilationsanlæg i boligerne er ikke i stand til at sikre et tilstrækkeligt luftskifte, derfor skal der etableres nyt udsugningsanlæg på loftsrummet i kombination med frisklufttilførsel via nye ventilationsvinduer i boligerne.

Renoveringen af Vognmandsparken kommer til at foregå i etaper og forventes at være gennemført i foråret 2023. 

Lejlighederne i Vognmandsparken blev opført i 1967 og ligger tæt på stationen og grønne områder, hvor der er legeplads, boldbaner, haveborde osv. Boligerne hører under samme boligafdeling som Vognmandsparken II, der allerede er i gang med at blive renoveret af Hovedstadens Bygningsentreprise.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142