23948sdkhjf

Volvo-forhandler understreger sin status på kompakte entreprenørmaskiner

Sylvester A/S og Volvo Entreprenørmaskiner A/S har igennem fire år udviklet og forfinet et solidt partnerskab omkring salget og serviceringen af Volvo kompaktmaskiner i Danmark. Men på grund af rygter i branchen føler Sylvester A/S sig nødsaget til at slå fast at det fortsat er firmaet Sylvester A/S, der er forhandler af Volvo kompaktmaskiner.

- Der har været rygter i branchen om alternativ import af Volvo kompaktmaskiner, og jeg vil ikke kommentere det yderligere, andet end at fastslå den status vi har og fortsat vil have omkring forhandlingen af kompakte maskiner fra Volvo Entreprenørmaskiner, siger Tom Sylvester til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Da Sylvester A/S og Volvo Entreprenørmaskiner A/S i marts 2017 indledte deres partnerskab omkring salget af Volvo’s kompakte maskiner i Danmark, var der tale om et helt nyt fælles forretningskoncept for de to firmaer. Volvo havde brug for en kompetent og branchekendt partner i forbindelse med salget af kompaktmaskiner i Danmark, og derfor faldt valget på Sylvester A/S.

Det har fra starten været et krav fra Volvo’s side, at kunder hos Sylvester A/S skal opleve det samme høje niveau, som Volvo Construction Equipment stiller som krav til hele deres verdensomspændende forhandlernet. For at understøtte denne ambition er Sylvester A/S også på en række områder blevet ligestillet med andre Volvo forhandlere.

- Vores direkte tilgang til Volvos efteruddannelse har betydet, at vi altid er opdateret omkring de nyeste modeller og teknologier, som Volvo arbejder med. Vi er koblet direkte op på Volvo CE’s Learningcenter på fuldstændig samme måde som ansatte i Volvo Entreprenørmaskiner, udtaler Tom Sylvester, indehaver af Sylvester A/S.

Uddannede teknikere

- Vi er 100 procent opdateret i forhold til produkterne, hvilket selvfølgelig gør os i stand til at yde den bedst mulige service overfor vores kunder. Vores teknikere er bl.a. uddannet i at bruge den nyeste software til fejlsøgning og opdatering af maskinerne, hvilket Volvo kun giver tilladelse til, hvis man har gennemført kurserne hos dem. Hertil kommer, at vi har direkte adgang til den tekniske support hos såvel Volvo Construction Equipment som Volvo Entreprenørmaskiner, hvilket betyder, at vi altid har en direkte teknisk livslinje, hvis det skulle være nødvendigt, fortæller Tom Sylvester.

På salgssiden ser Tom Sylvester og salgschef i Volvo Entreprenørmaskiner A/S, Jan Stormgaard frem til at kunne præsentere flere nye og spændende produkter i 2021. Særligt de to nye elektriske maskiner ECR25 Electric og L25 Electric er der store forventninger til.

- Lige præcis disse to modeller har vi ventet længe på, da vi mener, at de kommer til at dække et stort behov på markedet, siger Tom Sylvester.

Grønne maskiner

- Nu er det vores opgave hos Volvo, sammen med Sylvester, at fortælle vores fælles kunder om de mange anvendelsesmuligheder, der ligger i de elektriske maskiner. Hos Volvo har vi meget fokus på bæredygtighed og hele den grønne omstilling. Vi er derfor rigtig glade for at kunne tage dette første skridt i retning af en elektrificering af vores maskiner, fortæller Jan Stormgaard.

- Og vi skal jo absolut ikke glemme, at støjen er markant lavere hos de elektriske maskiner - eller som vi selv udtrykker det - "hør stilheden", supplerer Tom Sylvester med et smil.

Foruden de elektriske maskiner, så har ECR50 og ECR58 fået et betydeligt løft såvel teknisk som designmæssigt. Dette har bl.a. betydet, at ECR58 har fået den prestigefyldte designpris "Red Dot Award.

Så både Tom Sylvester og Jan Stormgaard ser meget positivt på 2021 med introduktionen af nogle spændende produktnyheder samt en styrkelse af deres fælles partnerskab.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125