23948sdkhjf

Maskinimport deler Sjælland i to

Maskiner A/S der nu egenhændigt har overtaget Yanmar importen af små og mellemstore gravemaskiner, følger nu strategien om at øge tilstedeværelsen i markedet. Det sker ved at indgå aftale om en forhandling af maskinerne i det nordsjællandske.

Udviklingen er helt i tråd med den strategiplan, der er lagt for virksomhedens udvikling, nemlig a sælge flere maskiner, sådan som adm. direktør Lena Brohus fortalte det til Licitationen Byggeriets Dagblad for ganske nylig.

- Vi har længe haft en ambition om, at erobre større markedsandele på Sjælland. Vi er overbeviste om at kunderne er der, og vi ved jo, at Yanmar maskinerne er gode, driftssikre og stabile kvalitetsmaskiner.

Finn Pallesen, sælger i spidsen for sjællandsafdelingen, er kommet rigtig godt fra start, og har nu stået ved roret i Slagelse i lige godt et års tid, siger Lena Brohus.

Han har fået godt gang i både nye og gamle kunder, men erfarer også at der er langt fra Slagelse til Nordsjælland. Ikke for ham, men for kunderne i de områder. Derfor er den bedst tænkelige konstellation, endelig aktuel.

Var annonceret

Mogens Petersen startede sit firma ’Mogens Petersen A/S’ tilbage i 1995 og har hovedsageligt beskæftiget sig med reparationer af landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Firmaet består af Mogens selv, hans hustru i administrationen og fire ansatte på værkstedet. At planen var på vej mod udmøntning, fortalte Lena Brohus om i interviewet med Licitationen for nyligt.

Mogens har tidligere solgt lidt Schaeff maskiner og andet, så selve salgsdelen er ikke ny for ham.

Det er vigtigt for ham at folkene på værkstedet er så fortrolige med maskinerne, at de kan levere service i top-klasse, som skal stå bag salget af nye maskiner.

Mogens tilføjer, at han også selv kan komme til at skulle skrue i maskinerne, og derfor vil han ikke bare sælge hvad som helst.

Dernæst synes Mogens også at hans medarbejdere fortjener lidt variation i arbejdet.

- Jeg synes de skal have lov til også at klargøre og servicere nye maskiner, i stedet for at de altid skal skrue i gamle maskiner. Det gør ikke noget, at der også er lidt forskellige opgaver med både nye og brugte maskiner, siger Mogens Petersen på firmaets hjemmeside.

Masser af servicekendskab

Mogens kender Yanmar maskinerne godt.

Selvom han ikke tidligere har solgt dem, så har han lavet masser af services på dem, for fælles kunder på Sjælland.

- For mig giver det super god mening at sælge nye Yanmar maskiner. Der er ingen, som har noget dårligt at sige om Yanmar. Jeg har allerede solgt de to første, og jeg har flere kunder, som også vil have tilbud på nye Yanmar maskiner, fortæller Mogens.

- Vi er sikre på, at det er den helt rigtige beslutning, at få Mogens ind som forhandler for os i Nordsjælland, ligesom vi har forhandlere i det nord- og nord/vest jyske. Han har servicefolkene tæt på kunderne, han har et helt andet fodfæste her i Nordsjælland end vi selv har, og han har et godt ry i branchen. Ham er vi glade for at få med på holdet, siger Finn.

Mogens Petersen A/S, har allerede de første nye maskiner stående klar på pladsen, til omgående levering.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125