23948sdkhjf

Bauhaus åbner 15.000 kvm byggemarked i Sønderjylland

I de kommende måneder vil Bauhaus sætte gang i processen med at ansøge om byggetilladelse, og hvis alt går vel, vil man kunne køre i byggemarkedet i Sønderborg omkring årsskiftet. 

Om et års tid slår Bauhaus dørene op til sit første byggevarehus i Sønderjylland, valget er faldet på Sønderborg. Varehuset bliver cirka 15.000 kvm, og omkring 100 nye arbejdspladser følger med. 

Det skriver byggemarkedskæden med mere end 300 varehuse i 19 lande, i en pressemeddelelse. 

Placeringen bliver den tidligere JF-grund på Augustenborgvej, som i dag ejes af Hanssen Ejendomme. 

– Da vi købte de tidligere JF-grunde, var ambitionen at få erstattet et trist minde med attraktive boliger og mange nye arbejdspladser - den vision er blevet til virkelighed, udtaler adm. direktør Michael Andersen i pressemeddelelsen.

Hanssen Ejendomme er en del af Hanssen koncernen, der investerer i ejendomme og ejendomsudvikling samt driver kapitalforvaltning og handel indenfor energisektoren.

Michael Andersen peger desuden på, at dialogen med Bauhaus igennem nogle år, og et tæt samarbejde med kommunen, har været opskriften på at trække den store kæde til Sønderborg.  

I tankerne i 10 år 

Forud forbyggemarkedsbeslutningen er gået mange år med et blik på byen, faktisk er det mere end 10 år siden, adm. direktør for Bauhaus Danmark, Mads Jørgensen, første gang overvejede Sønderborg som en mulig lokation:

– De seneste år har jeg haft en meget konstruktiv dialog med Michael Andersen fra Hanssen Ejendomme, der i dag ejer grunden på Augustenborg Landevej, og jeg har besøgt byen mange gange, både privat og i forbindelse med arbejde, og oplever i den grad en by med et aktivt handelsliv og liv i det hele taget, siger direktøren i pressemeddelelsen, hvor han også peget på et stort kundegrundlag.  

I de kommende måneder vil Bauhaus sætte gang i processen med at ansøge om byggetilladelse, og hvis alt går vel, vil man kunne køre i byggemarkedet i Sønderborg omkring årsskiftet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141