23948sdkhjf

Nyt håndled til edderkoppen Big Foot

Med sine 17 tons og en bomstærk motor på 255 hestekræfter kan Euromach R145 kalde sig verdens største edderkop-maskine. For at gøre den endnu mere effektiv udstyres den nu med Engcons tiltrotatorer. Det fortæller firmaet om i en pressemeddelelse:

- Utrolig dejligt, at vi må levere vores tiltrotator til verdens største edderkop-maskine, siger Peter Högberg, sælger hos Engcon International.

Italienske Euromach fremstiller edderkop-maskiner i størrelsesklassen fra 1,5 tons til 17 tons, og de er specielt konstrueret til at kunne kravle i stejlt terræn, hvor almindelige hjul- og bæltegravere ikke kommer frem. Samarbejdet med Euromach er foregået via Engcons italienske forhandler Spektra.

- Spektras sælger Antonio Stucci og jeg har sammen specificeret en EC219 tiltrotator, der passer perfekt til maskinen, fortsætter Peter Högberg.

Mange smarte funktioner

Euromach R145, også kaldet Big Foot, har fire hydrauliske "ben" med hjul, der uafhængigt af hinanden kan trækkes ind og skydes ud både i bredde og længde. Det giver en arbejdsbredde fra 2430 - 4740 mm, og længden kan variere fra 5900 - 6700 mm. Det gør Big Foot til en fleksibel klatrer, der trods sin vægt kan nå mål, som kun få andre køretøjer kan klare.

Når maskinen ikke står stille på sine hjul, kan der foldes ekstra kløer ud, og ved hjælp af denne funktion kan Big Foot "kradse" sig fast i skråningerne. Når først maskinen er på plads, f.eks. dybt nede i en kløft, er det sjældent muligt at omplacere maskinen igen, og der kommer tiltrotatoren til sin ret. Fordi tiltrotatoren fungerer som maskinens håndled, kan Big Foot let rotere til den ønskede position.

- Ja, det er præcis sådan, Euromach tænker, og med vores tiltrotator kan maskinføreren udføre alle tænkelige bevægelser fra en og samme position. Det gør verdens største edderkop-maskine endnu mere effektiv og fleksibel, siger Peter Högberg.

engcon er verdens førende producent af tiltrotatorer (håndledsfunktion til gravemaskiner) og tilhørende redskaber, og udstyr som øger gravemaskiners fleksibilitet, præcision og sikkerhed. Med viden, engagement og et højt serviceniveau skaber vi succes for vores kunder. Sigh

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109