23948sdkhjf

Sælger slægtsgården efter 200 år - bliver til 51 villaer og en daginstitution

– Eftermælet er rigtig vigtigt for os, fortæller Steffen Gammelgaard, der sammen med sine to søskende sælger jorden, som kommer til at udgøre det nye område i Galten, Horsegaard.

Køberen er firmaet DinBoli, som i samarbejde med Nodo Arkitekter har udviklet en familievenlig udstykningsplan med 51 byggegrunde i varierende størrelser, omgivet af stisystemer og grønne arealer med regnvandsbassiner. Hertil omfatter udstykningen også en ny kommunal daginstitution, hvor der er plads til 130 børn. Det skriver DinBoli i en pressemeddelelse. 

Fakta: Galten

Beliggende ved motorvejen mellem Aarhus og Silkeborg har Galten cirka 8.800 indbyggere og var Danmarks 6. mest voksende by i 2019.

– Vi har valgt at sælge området til DinBoli fordi det er et lokalt udviklings- og byggefirma, og jeg har set de andre boligområder, de har lavet i og omkring Galten, fortæller Steffen Gammelgaard i pressemeddelelsen.

Horsegaard har været i Gammelgaard slægten i over 200 år, og de tre søskende er født og opvokset på gården. Det har derfor også stor betydning for dem, at området bliver til gavn for byens borgere og dens udvikling. 

– Som årene er gået, er byen vokset hen til Horsegaard. Det er derfor en naturlig udvidelse af Galten by, forklarer Steffen Gammelgaard.

Grundene bliver udbudt til salg i foråret, og de første huse forventes indflytningsklare medio 2022.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14