23948sdkhjf

Duo bag endnu et vinderprojekt i Roskildes Trekroner

Når der er antaget en totalentreprenør sætter Bellevue Ejendomsinvest gang i endnu et byggeri i Roskilde-bydelen Trekroner. Udvikleren fra Aarhus har i samarbejde med Årstiderne Arkitekter vundet et kommunalt projektudbud med boligbyggeri med 16 boliger på Toppen 139 i Trekroner Øst. 

Grundsælger er Roskilde Kommune, skriver Bellevue Ejendomsinvest i en pressemeddelelse. 

Byggeriet bliver i alt 1.944 kvm og indeholder 16 boliger i to etager. Hver bolig bliver cirka 121 kvm. 

Den nye bebyggelse opføres som to vifter med hver otte boliger, som skal skabe det, der betegnes som mere intimt uderum mellem boligerne. De to vifter er opdelt i klynger af to til tre boliger for at give god udsigt mod vest samt fornemmelsen af, at landskabet og de grønne arealer vokser ind mellem klyngerne.

Genganger-due i Trekroner 

Ejendommen indskriver sig i et større boligområde på Toppen i Trekroner, som har eksisternede tæt-lav bebyggelse som nabo. Mod vest og nordvest ligger der et åbent grønt areal i bunden af sitet, som er udlagt til offentligt rekreativt areal. 

Og Bellevue Ejendomsinvest og Årstiderne Arkitekter er allerede bekendte med området.

I december sidste år vandt duoen et andet kommunalt projektudbud i Trekroner. Projektet på Hegnet 1 Byggeriet bliver i alt 3.480 kvm med 50 lejligheder i størrelsen 59-88 kvm. Boligerne placeret i fem punkthuse i to og tre etager med hver 10 lejligheder.

Forventet indflytning for såvel de 16 som 50 boliger i Trekroner er medio 2022.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156