23948sdkhjf

Kapitalfond køber rådgiver med hovedstadsfokus

Bang & Beenfeldt får ny hovedaktionær: Kapitalfonden Blue Equity bliver del af ejerkredsen i den rådgivende ingeniørvirksomhed, som hen over de seneste 10 år har fokuseret kerneforretningen på renoveringsopgaver i København. 

Investeringen skal sætte skub i den videre udvikling af virksomheden, lyder det i en pressemeddelelse fra parterne. 

– Partnerskabet med Blue Equity giver mulighed for at sætte mere tryk på forretningsudviklingen i de eksisterende forretningsområder og styrke vores organisatoriske og digitale kompetencer endnu mere samt forøge investeringer i nye forretningsområder, siger Anders Bang Olsen, der er søn af en af grundlæggerne og dermed andengenerations-ejer af virksomheden, i pressemeddelelsen.

Fakta om ejerstruktur og ledelse i Bang & Beenfeldt

  • Blue Equity indtræder som ny hovedaktionær i Bang & Beenfeldt

  • Anders Bang Olsen tiltræder i en nyoprettet stilling som Direktør for Forretningsudvikling

  • Claes Bohn-Willeberg er fortsat partner med fokus på kunderelationer som projekt & markedschef for Renovering

  • Dertil består ledelsen af adm. direktør Jeppe Blohm Nielsen samt Erik Lindahl, projekt- og markedschef for Teknik & Transformation, og Pernille Jensen, Økonomi- og administrationschef

  • Bestyrelsen består foruden Anders Bang Olsen af: Michael Bruhn, Thomas Gullacksen, Peter Midtgaard og Jakob Schou.

Anders Bang Olsen har de seneste år udfyldt rollen som bestyrelsesformand for Bang & Beenfeldt, men vender nu tilbage til hverdagen i en nyoprettet stilling som Direktør for Forretningsudvikling.

Direktørskifte i december 

Ifølge Det Centrale Virksomhedsregister, CVR, er Bang & Beenfeldt nu ejet af selskabet BE-BB Holding ApS. Her består ejerkredsen af Blue Equity-ejede B& Finans samt Anders Bang Olsen og Claes Bohn-Willebergs holdingselskaber.

Blue Equity entré i ejerkredsen sker ifølge meddelelsen efter, at man fra Bang & Beenfeldts side gennem et stykke tid har arbejde på at finde en model for den fremadrettede ejerstruktur, som kan fortsætte og styrke den positive udvikling.  

 Ved indgangen til december 2020 foretog Bang & Beenfeldt en intern ledelsesrokade, hvor adm. direktør Erik Lindahl gav stafetten videre til projektchef Jeppe Blohm Nielsen. Erik Lindahl fortsatte i stedet i en nyoprettet stilling som projekt- og markedschef for teknik og transformationsprojekter. De to fortsætter i de nævnte stillinger.

Den nye konstellation i ejerkredsen er netop trådt i kraft og en ny bestyrelse etableret. 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.156