23948sdkhjf

Nyt om navne

Niras

Ingeniør Danjal Olsen er vendt tilbage til Niras som projektleder efter to års ansættelse hos rådgivervirksomheden AB Clausen A/S.

Med en baggrund som både tømrer og ingeniør koblet med praktisk byggeteknisk erfaring fra alle de skandinaviske lande er 59-årige Danjal Olsen en efterspurgt sparringspartner hos både bygherrer, entreprenører og myndigheder, der også sætter pris på hans lederevner og gennemslagskraft.

Som en rutineret projekt- og byggeleder, der mestrer alle entrepriseformer, har han derfor også mange spændende og forskelligartede projekter på sit cv som hoteller, svømmebade, hospitaler, lufthavne samt fredede og bevaringsværdige ejendomme.

Danjal Olsens faglige hjerte banker især for bindingsværkshuse, som han har restaureret flere af i sin hjemstavn på Færøerne og i Danmark.

Stark

Trælastdirektør Morten Jakobsen bliver ny direktør i Stark Hedensted og giver depechen i Stark Herning videre til sin kollega Brian Mircevski Gaardsvig.

36-årige Morten Jakobsen har hidtil været trælastdirektør i Stark Herning og har en baggrund i trælastbranchen, hvor han blev udlært som elev. Herefter arbejdede han i flere år som tømrer, fordi han efter eget udsagn "savnede at arbejde med nogle af de materialer, han ellers bare rådgav om og solgte."

Morten vendte dog tilbage til trælastbranchen i 2010, og i 2016 kom Morten Jakobsen til Stark, hvor han fik ansvaret for Starks forretninger i Herning og Ikast.

Når Morten Jakobsen drager videre til nye opgaver for Stark, giver han depechen videre til sin kollega Brian Mircevski Gaardsvig, der rykker et trin op og overtager det fulde ansvar for Stark i Herning.

Brian Mircevski Gaardsvig overtager chefstolen i en forretning, som han kender helt tilbage fra 1992, hvor han startede i lære i Stark Herning. Siden har han også fået erfaring fra andre områder i trælasten, været et smut udenfor branchen og omkring en anden trælast, inden han vendte tilbage til Stark i 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156