23948sdkhjf

Stark rykker rundt på direktører

36-årige Morten Jakobsen har hidtil været trælastdirektør i Stark Herning og skal fremover hellige sig byggecenterkædens kunder og medarbejdere i Hedensted.

Morten Jakobsen har en baggrund i trælastbranchen, hvor han blev udlært som elev. Herefter arbejdede han i flere år som tømrer, fordi han efter eget udsagn savnede at arbejde med nogle af de materialer, han ellers bare rådgav om og solgte.

Morten vendte dog tilbage til trælastbranchen i 2010.

– Jeg savnede også den brede kontaktflade til både kunder, kolleger og leverandører og det teamarbejde, der præger en stor trælast. Det giver bare en god og høj puls, som jeg godt kan lide, fortæller han.

I 2016 kom Morten Jakobsen til Stark, hvor han fik ansvaret for kædens forretninger i Herning og Ikast.

Nu skal Morten Jakobsen bruge sine kompetencer i Stark Hedensted, som er en af kædens nye forretninger, der blev købt i starten af 2020. Forretningen har siden været igennem en proces, hvor den er blevet integreret i Starks systemer, sortiment og services. Nu er opgaven at udbygge forretningens kundegrundlag, og det skal opnås ved at skabe endnu større kendskab til Stark i lokalområdet.

– Forhåbentlig får jeg masser at se til, for det trives jeg bedst med. Jeg glæder mig til at lære og bygge relationer til nye kunder og nye kollegaer i Stark Hedensted, siger Morten Jakobsen, der bor tæt på forretningen i Hedensted.

Rykker et trin op

Når Morten Jakobsen drager videre til nye opgaver, giver han depechen i Herning videre til sin kollega Brian Mircevski Gaardsvig, der rykker et trin op og overtager det fulde ansvar for butikken.

– Jeg skal bygge videre på det solide fundament, der er blevet skabt, så det glæder jeg mig meget til, siger den 48-årige kommende trælastdirektør.

Brian Mircevski Gaardsvig overtager chefstolen i en forretning, som han kender helt tilbage fra 1992, hvor han startede i lære i Stark Herning. Siden har han også fået erfaring fra andre områder i trælasten, været et smut udenfor branchen og omkring en anden trælast, inden han vendte tilbage til Stark i 2018.

– Jeg overtager en forretning, som er inde i en god udvikling og med en organisation, som er fagligt stærk, så jeg glæder mig til at videreudvikle forretningen sammen med holdet og forretningens kunder, fortæller Brian Mircevski Gaardsvig.

Både i Herning og Hedensted tager de nye direktører fat på arbejdet fra 1. januar 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126