23948sdkhjf

Direktør forlader Lokale og Anlægsfonden

Efter seks år i Lokale og Anlægsfonden (LOA) fratræder Esben Danielsen sin stilling som direktør, oplyser den selvejende institution i en pressemeddelelse torsdag. 

Esben Danielsen skal i stedet være fagdirektør i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, en stilling han tiltræder den 1. januar 2021. 

Som tidligere leder af spillestedet ’Gimle’ i Roskilde, udviklingschef for Roskilde Festival og direktør i Orange Innovation har han en helt særlig føling med det frivillige fritidsliv. Og det har han i den grad udvist i sit arbejde med både idræt, kultur og aktivt udeliv i LOA, lyder afskedssalutten.

– Esben Danielsen har med sin stærke faglighed og innovative drivkraft stået i spidsen for at løfte Lokale og Anlægsfonden til ikke kun at være fond, men også et videncenter, som står på et stærkt fundament af viden om faciliteter til fritidsliv, og har sammen med sine dedikerede medarbejdere udviklet faciliteter med eksempelværdi og flyvehøjde både nationalt og internationalt, siger Carl Christian Ebbesen, formand i LOA, i pressemeddelelsen. 

 Rekrutteringsprocessen går nu i gang for at finde en ny direktør, der kan tiltræde næste år. LOA fortsætter den daglige drift og virke på kontoret i Nyborg.

Fakta: Lokale og Anlægsfonden

Lokale og Anlægsfonden er en selvejende institution, vidensformidler og udviklingsfond i Kulturministeriets regi, som støtter og udvikler byggeri indenfor idræts-, frilufts- og kulturlivet

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156