23948sdkhjf

KT Erhvervsbyg opfører 6.000 kvm signaturbyggeri med kendt partner

Første spadestik er netop taget, så snart er et spritnyt videns-teknikhus og hovedsæde virkelighed for installatørvirksomheden El:Con. 

KT Erhvervsbyg skal i totalentreprise bygge det nye hovedsæde i Aarhus-bydelen Brabrand i tæt samarbejde med indretningsspecialisten Ambiente. Det skriver entreprenøren i en pressemeddelelse. 

Bygningens i alt 6.000 kvm fordeler sig på 3.370 kvm til administration, mens de resterende kvm deles mellem lager og produktion.  Bygningen bliver udstyret med intelligent bygningsstyring, videoovervågning, solceller, mulighed for genanvendelse af vand, fuldt fokus på akustik, adgangskontrol, lysstyring og meget mere. 

Spiller sammen med El:Cons strategi 

Hos El:Con glæder adm. direktør Jesper Knudsen sig til at etablere det nye videns-teknik hus, der viser og samler virksomhedens kompetencer under samme tag: 

– Det er vigtigt, at byggeriet ses i den rette sammenhæng. Som en del af en større strategisk plan - et spin off af vores øvrige aktiviteter, siger El:Con-direktøren som samtidig ser frem til at få samle flere af firmaets kompetencer under samme tag.

Med inspiration fra Ambiente bliver signaturbyggeriet opført i et råt og enkelt udtryk med rå betonelementer og en høj grad af fleksibilitet, så for eksempel vægge kan flyttes efter behov.

Mod på flere signaturprojekter 

Samarbejdet mellem KT Erhvervsbyg og Ambiente har allerede vist sig succesfuldt, da domicilet som entreprenøren byggede til indretningsspecialisten tidligere på året er blevet prisbelønnet. Samarbejdet har givet KT Erhvervsbyg lyst til flere signaturbyggerier, der viser virksomhedernes kunnen: 

– Vi viste med Ambientes hovedsæde, at flot arkitektur ikke er et spørgsmål om høj kvadratmeterpris – men om samarbejde, siger Per Henriksen, adm. direktør i KT Erhvervsbyg, som har fortsat dialogen med Ambiente. 

– El:Con bliver vores første signaturbyggeri efter kåringen af Årets Kontorbyggeri 2020, tilføjer direktøren.

KT Erhvervsbyg forventer at aflevere i oktober 2021.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188