23948sdkhjf

Glostrup-entreprenør bygger 157 boliger i Høje-Taastrup

Spaden er netop gået i jorden til 157 nye boliger, som Einar Kornerup skal opføre i den nye bydel i Høje Taastrup C. PFA er bygherre på de to boligkarréer til en samlet investering på 400 mio. kr.

Entreprenørselskabet med base i Glostrup opfører boligerne i tæt samarbejde med Norconsult-KHS Arkitekter, Norconsult og Thing Brandt Landskab samt PFA som bygherre. 

Det første spadestik vil over de kommende år blive til to boligkarréer med i alt 150 lejligheder, 7 hotellejligheder samt 550 kvm erhverv, der i alt udgør et samlet etageareal på cirka 14.400 kvm. Boligerne varierer i størrelsen 60-107 kvm og begge boligkarréer vil blive opført efter bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. 

Spadestikket blev taget den 13. november af borgmester i Høje-Taastrup kommune Michael Ziegler sammen med PFA’s ejendomsdirektør Michael Bruhn og direktør i udviklingsselskabet Høje Taastrup C, Lars Bloch.

– Jeg er glad for, at PFA så hurtigt har set mulighederne og har været blandt de første til at investere i Høje Taastrup C. Høje-Taastrup Kommune har ambitiøse klimamål, og vi sætter derfor stor pris på investorer, der er med på at bygge nyt med respekt for klimaet. Med dette nye boligbyggeri vil den nye by snart skyde op, og vi kommer endnu tættere på at få masser af byliv med både erhverv, boliger og et grønt parkstrøg, som binder området mellem Høje Taastrup Station og City2 sammen, siger Michael Ziegler ved spedestikarrangementet. 

De to nye boligejendomme ventes at være klar til indflytning medio 2022.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14