23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Frustrationer i fuldt flor

Der er ingen tvivl om, at nordjyderne gennemgår nogle hårde tider i øjeblikket, hvor syv kommuner er lukket stort set ned, og hvor anbefalingen lyder, at borgere skal blive inden for egen kommunegrænse.

Det giver visse udfordringer for bygge- og anlægsvirksomhederne, der ikke umiddelbart ved hvilket ben de skal stå på. Som vi afdækker i går og i dag i Licitationen - Byggeriets Dagblad, ser flere bygge- og anlægsvirksomheder stort på regeringens coronarestriktioner og lader deres medarbejdere i de berørte kommuner krydse grænsen for at komme frem til byggepladser.

Som den adm. direktør i Gunnar Nielsen A/S, Claus Lønstrup, påpeger, så virker det grotesk, at hans medarbejdere godt må tage i det lokale byggemarked eller supermarked hvor der er langt flere mennesker end på en byggeplads i nabokommunen.

Regeringens restriktioner er da også meget uklare, og man kan spørge, hvorfor det skal være op til virksomhederne selv at afgøre, om de udfører en kritisk funktion, som gør, at de godt kan lade deres medarbejdere krydse en grænse.

Her har regeringen lavet en eklatant fejl, for i en situation som denne, hvor restriktionerne truer virksomhedernes økonomi, skal der være meget klarere retningslinjer, der ikke kan tolkes på flere måder.

Her skal det ikke være op til den enkelte virksomhed selv at afgøre, om den udfører en kritisk funktion.

Derfor er de nordjyske frustrationer forståelige.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11