23948sdkhjf

Bravida etablerer central afdeling med 80 ansatte

Teknikentreprenøren Bravida Danmark samler nu ressourcer og erfaring fra store entrepriser i en ny organisation, Region Entreprise. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Reorganiseringen sker efter, at Bravida i en række år har stået for omfattende tekniske installationsopgaver på store byggeprojekter som supersygehuse, undervisningsinstitutioner og administrationsbyggeri. Nu vil selskabet stå endnu bedre rustet til at hjælpe bygherrer og entreprenører med komplekse tekniske installationsopgaver på markedet for større byggeprojekter, lyder forklaringen. 

Den nuværende afdelingschef for Bravidas El Anlæg i Aarhus, Kurt Kastrup Vestergaard bliver direktør i Region Entreprise og indgår samtidig i Bravida Danmarks ledelse.

– Regionen vil fra starten have ansat cirka 80 funktionærer, der alle har stor erfaring i design og ledelse af store byggeopgaver. De bliver placeret i henholdsvis Aarhus, Aalborg og Brøndby, fortæller Kurt Kastrup Vestergaard i pressemeddelelsen.

Bravidas igangværende større projekter vil blive færdiggjort i de nuværende regioner, men en række store fag- og teknikentrepriser er allerede ved at blive integreret i den nye region.

Region Entreprise bliver etableret med virkning fra den 1. januar 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.142