23948sdkhjf

Se billederne: NCC har givet midtjysk skole en opfriskning

Trekløverskolen afdeling Kjellerup er forandret, og det har NCC og en stribe lokale håndværksvirksomheder været med til at sørge for. 

Efter efterårsferien er eleverne mødt ind til moderniserede bygninger samt flotte udearealer, som de nu kan boltre sig på. Det skriver NCC i en pressemeddelelse. 

Arbejdet, der har stået på siden 2018 bestod først af en renovering af to bygninger på 4.200 kvm. Dernæst blev opført et nyt byggeri på 2.000 kvm.

700 dage uden ulykker

Arbejdet er gennemført med et sikkert arbejdsmiljø; i hele sagens 700 dage har der ikke været nogen ulykker, og det er produktionschefen i al beskedenhed stolt af. 

– Jeg er meget glad for, at vi kan levere et flot projekt, hvor der har været styr på sikkerheden – både hos os selv og hos de øvrige entreprenører, siger Henrik Høeg Kirk.

Arbejdet har samlet været en entreprise på 15 mio. kr. 

Mange kompetencer i spil 

Især den nyopførte bygning skiller sig ud med sin arkitektur, som Årstiderne Arkitekter står bag. 

– Det er blevet et meget alternativt og spændende byggeri med en slyngende form, der bugter sig ud fra de eksisterende bygninger og har mange vinduer i forskellige størrelser, siger Henrik Høeg Kirk, der har været NCC’s produktionschef på byggeriet.  

Under hele arbejdet har skolen været i gang, så eleverne har kunnet følge byggeriet. 

NCC har haft mange forskellige kompetencer i spil ved byggeriet, blandt andet er udført arbejde som betonstøbning af elementer på stedet, kloakarbejde, stålarbejde, murerarbejde og anlægsarbejde, og så har entreprenøren opført skurbyen og haft ansvar for byggepladsen. 

For at udføre alt det er der blevet trukket på forretningsområder i NCC som NCC Råhus, Hercules Fundering, NCC Råstoffer, der har leveret stigrus, og NCC Asfalt, der har lagt asfalt og opmærket p-båse. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.187