23948sdkhjf

Stark åbner endnu en tøjbutik

Det voksende marked for kvalitets-arbejdstøj har fået Stark i Odense til at udvide med en 750 kvadratmeter stor Workwear Megastor. Dermed bliver forretningen den største leverandør inden for salg af arbejdstøj på Fyn og den tredje af sin slags på landsplan. Forretningen kommer til både at fungere som showroom og salgssted, oplyser byggemarkedskæden i en pressemeddelelse.

Ifølge regionaldirektør hos Stark Søren Lysemose er ambitionen for den nye forretning at nå virksomheder på hele Fyn.

– Vi har en ambition om at blive virksomhedernes foretrukne valg inden for arbejdstøj på Fyn og sætte nye standarder for workwear. Det kræver, at vi er på forkant med udviklingen i branchen og kan imødekomme kundernes efterspørgsel på et stort sortiment af høj kvalitet til alle faggrupper. Samtidig tilbyder vi nem levering, der sparer kunderne tid og penge. Det handler i bund og grund om at servicere kunderne effektivt, så deres arbejdsdag glider, og de føler sig klædt godt på til hverdagen, siger Søren Lysemose.

For at sikre en god kundeoplevelse har Stark hyret medarbejdere, der oprindeligt er uddannet i herretøjsforretninger, og som er vant til at vejlede kunder om funktionalitet og pasform.

Også som webshop

Den nye Workwear Megastore vil ikke kun være tilgængelig for kunderne fysisk. Også digitalt via Starks webshop vil kunderne have mulighed for at bestille til levering fremfor at sende deres medarbejdere på indkøb i arbejdstiden.

– Vi kan skræddersy løsninger til vores kunder, så de både sparer tid, får bedre overblik over mulighederne og kan skabe den røde tråd i arbejdsbeklædningen, som stadig flere virksomheder benytter som branding. Produkterne kan leveres inden for få timer på arbejdspladsen eller direkte i skurvognen, fortæller Kasper Stougaard, der er teamleder i Workwear Megastore Odense.

Åbningen af den nye Workwear Megastore bygger på gode erfaringer fra to andre forretninger under samme koncept i hhv. Glostrup og Aalborg, som slog dørene op i januar i år og i november 2019. Forretningen i Odense åbner onsdag d. 30. september. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172