23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Byggeriets rollemodeller skal frem i lyset

Alle har på den ene eller anden måde brug for rollemodeller, man kan spejle sig i.

Også bygge- og anlægsbranchen, hvor konkurrencen mellem virksomhederne ganske vist er hård. Men hvor branchen, der til tider slås med dårlige sager, også har brug for at få de gode eksempler frem i lyset.Det er blandt andet derfor, at Licitationen - Byggeriets Dagblad for tredje gang uddeler Building Awards. Vi havde selvfølgelig håbet, at det kunne ske ved en storstilet gallaaften, som de foregående to år. Men coronakrisen har gjort, at vi ikke kan forsvare at samle 300-400 mennesker på et sted en hel aften.

Derfor er det i år i et nyt format, hvor vi i dag og de kommende uger frem til starten af november hver uge sammen med en række partnere kårer en vinder inden for syv kategorier.

Vi starter i dag, hvor FB Gruppen modtager Developerprisen for udviklingen af Grønttorvet i København.

Det er eksemplet på en developer, som tog en chance, overtog den gamle grønttorvsgrund i Valby og nu med succes er i gang med at udvikle et helt nyt kvarter i københavnerbydelen med erhvervsområder og blandede boformer.

Byggeriets rollemodeller skal frem i lyset, og inden for developere er FB Gruppen en af dem. Men rollemodeller findes også inden for eksempelvis innovation, klima og ligestilling. Dem glæder vi os til at præsentere de kommende uger.

På forhånd skal der allerede nu lyde et stort tillykke med priserne til jer alle.

Artiklen er en del af temaet Licitationen Mener.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141