23948sdkhjf

Sweco-direktør tager over i Elindco

Et velgennemtænkt direktørskifte, kalder Elindco den proces, der skal sikre kontinuiteten hos den Jyllingebaserede entreprenør.

Gennem de sidste par år har adm. direktør Steen Justesen arbejdet på et kontrolleret generationsskifte, og 1. oktober overtager 53-årige Jørgen Thomsen roret.

- Når valget er faldet på Jørgen Thomsen, er det selvfølgelig fordi vi i ejerkredsen mener, at han er den helt rigtige til at videreføre det Elindco, som vi kender og samtidig tilføre virksomheden noget ekstra ballast, der klæder Elindco endnu bedre på til at fortsætte den vækst, som vi har oplevet de seneste 10 år, fortæller Steen Justesen i en pressemeddelelse.

Stort udviklingspotentiale
Jørgen Thomsen kommer med en baggrund fra blandt andre Mærsk, Banedanmark og senest Sweco, hvor han de sidste 7,5 år har været en del af landeledelsen og direktør først for infrastruktur- og senere byggeridivisionen. Dermed bliver han den første direktør, der ikke har en håndværksmæssig baggrund.

Med en profil, der er en smule anderledes end forgængernes, kompletterer Jørgen Thomsen organisationen på andre områder.

- Det er en veldrevet, lønsom og kulturbåren virksomhed, der har formået at bibeholde de oprindelige værdier med en egenproduktion, der leverer høj kvalitet, holder fokus på kunderne samt en organisation, der giver den enkelte, medarbejder rige muligheder for faglig og personlig udvikling. Det er værdier, det er værd at fastholde og som kunder og samarbejdspartnere skal have endnu større glæde af, siger Jørgen Thomsen i pressemeddelelsen.
Kaptain

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172