23948sdkhjf

Sjælsø og FB Gruppen sammen om 16.000 kvm boligbyggeri

Endnu et boligprojekt er på vej i den nye bydel Nærheden i Hedehusene. ”Teglbakken” hedder projekter med 192 boliger fordelt på rækkehuse og lejligheder samt grønne byrum.

Bygherren bliver et fælles selskab ejet af Sjælsø Management og FB Gruppen. Det skriver parterne i en fælles pressemeddelelse. 

Teglbakken indeholder cirka 16.000 kvm boliger samt et parkeringshus. Projektet rummer 26 rækkehuse på hver omkring 115 kvm og 166 lejligheder med to, tre og fire værelser. 

– Rækkehusene forventes solgt som ejerboliger medens lejlighederne udlejes og skal afsættes til en investor, udtaler Hans Bo Hyldig, FB Gruppen. 

Byggeriet går i gang når der foreligger godkendt lokalplan til foråret 2021 og forventes at være klar til indflytning ultimo 2022. 

Altaner og eget p-hus

Teglbakken har taget navn efter det teglværk, der engang lå i området, og netop derfor opføres hele bebyggelsen i tegl. Rækkehusene har desuden saddeltag, der giver mulighed for hems, og alle lejligheder forsynes med altan. Projektet indeholder tillige et parkeringshus til områdets beboere. 

På de fælles, grønne byrum mellem boligerne finder man legepladser og orangeri. Hermed arbejder det nye projekt med Nærhedens fokus på at skabe rammer om fællesskaber og et godt hverdagsliv for alle aldersgrupper.

Årstiderne Arikteiter 

På sigt skal Nærheden rumme omkring 3.000 boliger. Der er på nuværende tidspunkt indgået købsaftaler for omkring 1.500 boliger. Inden årsskiftet vil omkring 500 boliger være færdigbyggede og en stor del af disse være indflyttet af nye beboere. En dagligvarebutik og ny skole er på vej, og allerede nu er der liv og aktivitet i bydelen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156