23948sdkhjf

Plan for travbane: Lego-familie vil bygge boliger og turistattraktion

Får Kirkbi, der ejer 75 pct. af Lego, ja til et købsbud på Billund Travbane, er der udsigt til nye boliger, erhvervslokaler og en ikke nærmere defineret turistattraktion på området. Det skriver JydskeVestkysten. 

– Kirkbi ønsker at understøtte realiseringen af Billund Byvision og den positive udvikling, som Billund er i gang med. Området, hvor travbanen i dag ligger, rummer gode muligheder for byudvikling i tråd med byvisionen. Her er mulighed for at skabe en unik bydel, som kan rumme forskellige formål, siger Steen Pedersen, global ejendomschef i Kirkbi, til avisen. 

Han tilføjer, at næste skridt bliver at skabe en helhedsplan for travbane-området i samarbejde med Billund Kommune – hvis det vel at mærke bliver et ja til købstilbygget. 

Travbanens areal er på 200.000 kvm. 

Planen opererer med at placere nye bygninger ovalt ved travbanen, hvor der i midten skal etableres en ikke videre defineret turistattraktion. 

Aktionærerne i Billund Trav skal på en generalforsamling den 18. august tage stilling til Kirkbis tilbud på 58 mio. kr. for travbanen. 

Tilbage i 2016 sagde et flertal af travbanens aktionærer nej til at sælge for 45 mio. kr.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188