23948sdkhjf

Hines sikrer milliardlån til omfattende projekt i København

Over en milliard kroner skal skydes i renovering og udvikling af en række historiske ejendomme tæt på Rundetårn

Det internationale ejendomsfirma Hines har sikret omfattende lånefinansiering til projektet ”The Trinity Quarter”, et større hotel- og detailudviklingsprojekt på Købmagergade i København.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Lånefinansieringen lyder på "over 1 mia. kr.", og den er sikret sammen med Nordea, mens Catella Corporate Finance har ageret rådgiver for Hines.

- På trods af den megen usikkerhed, vi ser i verden lige nu, er vi dedikerede i vores ønske om at udvikle et vartegn i København og stolte af at spille en vigtig rolle i byens position som en førende international destination, lyder det fra nordisk chef for Hines James Robson i pressemeddelelsen.

Mere konkret er planerne med The Trinity Quarter at renovere og udvikle en række historiske bygninger tæt på Rundetårn i Købmagergade. De historiske bygninger skal i den forbindelse gøres klar til at huse cirka 3000 kvm butikker ud til Købmagergade, 1000 kvm boliger og et 17.000 kvm 243-værelses boutiquehotel drevet af hotelkæden 25hours hotels.

Navnet på projektet The Trinity Quarter er Hines inspireret af placeringen som nabo til Trinitatis Kirke.

Hines opkøbte bygningerne på vegne af Hines European Value Fund i 2018 og annoncerede planerne for udvikling af området i januar 2019.

Projektet forventes færdigt i 2021 med åbning af hotellet i første kvartal af 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109