23948sdkhjf

Første spadestik taget til ny Sønderborg-bydel

Første spadestik til Lindehaven, Sønderborgs nye bæredygtige bydel, er netop blevet taget, og dermed er byggeriet af de i alt 126 boliger skudt i gang.

Det er totalentreprenør Bo Michelsen A/S, arkitektenre Skala Arkitekter og A78 Arkitekter samt det rådgivende ingeniørfirma SlothMøller - en del af Oluf Jørgensen Group - der står bag det nye boligprojekt.

I en pressemeddelelse fra partnere lyder det, at boligprojektet er skabt med "stor fokus på en arkitektonisk løsning, der i materialevalg og konstruktion udmønter sig i robuste boliger med lavt vedligehold og gennemtænkte boligindretninger, der kan tilpasses over tid". 

Den nye bebyggelse består af fem punkthuse med 92 lejligheder samt 34 rækkehuse, og der er tale om en totalentreprise til over 150 mio. kroner.

Rækkehusenes boliger inddeles i to kategorier og størrelser, på henholdsvis 115 kvm og 120 kvm, med egen carport og depot. Boligerne har udeophold i form af et terrasseområde i forlængelse af køkkenalrummet.

Som alternativ til rækkehusene består bebyggelsen ligeledes af de fem punkthuse med seks forskellige boligstørrelser på henholdsvis 68, 80, 92, 95, 98 og 115 kvm.

Rækkehusene forventes at være klar til indflytning efterår 2021, og punkthusene forventes at stå klar forår 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128