23948sdkhjf

Leder: Kampen om de unge kan afgøre din fremtid - og byggebranchens

De lyse nætter har traditionen tro fået følgeskab af latter fra lykkelige og feststemte studenter. Unge mennesker med mod på livet, som er klar til at skabe karriere og den dynamik, som skal føre den danske velfærdsstat videre.

Det har vel til alle tider været ungdommens lod at blive betegnet som lidt dovne og blive mødt med en vis skepsis af de ældre generationer. Sådan er det også i dag. Men, hvis historien gentager sig - og det gør den ofte - så vil også denne generation af unge mennesker folde vingerne ud og nå en sikker og stabil flyvehøjde, som giver det nødvendige overblik.Og der er brug for de unge i samfundet. Ikke mindst i byggebranchen, hvor gennemsnitsalderen stiger faretruende og hvor mange virksomheder har svært ved at rekruttere kvalificeret arbejdskraft - hvad enten det er folk, som skal arbejde med sømpistol eller sidde bag en computer.

De unge "svigter" erhvervsskolerne, lyder det. Sikke noget pjat. De unge "svigter" ikke noget som helst. De vælger simpelthen bare andre uddannelser, som er bedre til at markedsføre sig. Erhvervsskolerne er ved at komme godt efter det, men skal have større opbakning fra blandet andet byggebranchens virksomheder hvis de skal vinde kampen om de unge.

Kampen er i fuld gang. Og den er hurtigt overstået i år, hvor mange unge, i skyggen af Covid19, springer sabbatåret over.

Så det nu, det gælder!

Artiklen er en del af temaet Licitationen Mener.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.11