23948sdkhjf

1.300 vinduer fra Cold Hawaii til Aarhus’ vandkant

Hurup Thy-baserede Idealcombi sender nu endnu en portion vinduer til det nye Aarhus Ø-område, der er under hastig udvikling. Vinduesproducenten skal nemlig levere 1.300 elementer til Karréerne på projektet Bassin 7 i Aarhus Ø. Det fortæller vinduesproducenten i en pressemeddelelse.

Boligprojektet på 23.000 m2 ved Bassin 7 er udviklet i samarbejde mellem Kilden & Hindby har og Anders Holch Povlsen.

Byggeriet omfatter to karrébebyggelser; den ene i en byhusagtig skala, den anden i fire til ni etager. Dertil opføres en såkaldt kampanile, et tårn med urskiver i. Bag urskiven indrettes der lejligheder.

Sleth Arkitekter projekterer på karréerne og Bjarke Ingels teamet (BIG) står for kampanilen i samarbejde med ingeniørfirmaerne Arne Elkjær og Hamiconsult.

Boligerne og arkitekturen på opgaven bidrager til udviklingsplanerne for Bassin 7 i Aarhus Ø, der er tænkt som en kulturrig oase med bedre plads til byliv på de bynære havnearealer.

Kaj Ove Madsen A/S Aarhus er entreprenør på projektet, som skal have monteret 1.300 Idealcombi-elementer fra serierne Futura+ og Futura+i.

Det ensartede smalle minimalistisk udtryk i Idealcombi`s Futura serier bidrager unikt til bebyggelsens samlede facadearkitektur og vinduesseriernes store lysindfald leder 4000 m2 dagslys ind i boligerne.

Idealcombi glæder sig over at skulle bidrage til dette spændende prestigeprojekt på Aarhus havn.

  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156