23948sdkhjf

Et spændende halvår for maskinerne

Maskinbranchen, udlejningsbranchen og hele entreprenørsektoren ser et spændende kommende halvår, for hvordan klarer virksomhederne sig i udfasningen af coronaen. Det vil tiden vise

Det bliver et mere end spændende kommende halvår, som entreprenørerne, udlejerne og maskinfolket går i møde efter sommerferien. For ganske vist har byggeriet faktisk kunne holde momentum nogenlunde gennem de sidste tre-fire måneder gennem corona-krisen, men nogle frygter de økonomiske konsekvenser af den nedgang, der er i den danske økonomi, med et stigendede antal ledige, og hjælpepakker, der jo ikke varer evigt.

Hos G.S.V Materieludlejning, der netop har afleveret regnskab for 2019, er adm. direktør Dan Vorsholt en lille smule på vagt overfor det andet halvår.

Opkøb og frasalg
- Jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg bedst kan lide det, når jeg kan se en stabil udvikling de næste 12-18 måneder frem. Det kan jeg ikke nu. Så alene af den grund kan jeg godt fornemme, at det kan komme til at gå lidt ned i det sidste halvår. Det kommer helt an på, hvor mange projekter der bliver udskudt som følge af en lavere tiltro til markedet, siger han til Licitationen Byggeriets Dagblad.

G.S.V. kom ud af et år med store omvæltninger med opkøb og frasalg, og en kraftigt øget balance. Selskabet står stærkt rustet til at kunne klare en tid med lidt lavere aktivitet, og året står i stabiliseringens tegn for den største danske udlejningsvirksomhed.

- Vi har haft rigtigt travlt i det forgangne år, så nu skal vi da lige se, hvor det bærer hen. Men der er jo også noget positivt, nemlig to store anlægsprojekter i form af Femern og Storstrømsbroen, så det kommer jo til at trække en del for branchen, siger han til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Læs mere: Udlejerår var præget af opkøb og frasalg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127