23948sdkhjf

Aarhus-entreprenør halvanden måned fra 167 rødstensboliger

Til august går Raundahl & Moesby i gang med at klargøre grunden til et nyt boligbyggeri med 167 lejligheder på Arresøvej i det nordlige Aarhus. 

– Straks efter sommerferien går vi i gang med nedrivningen af det eksisterende byggeri på stedet, som består af fem mindre byggerier, som tidligere blev brugt til blandet erhverv. Det forventes forholdsvis hurtigt gennemført, og så er vi klar til at opføre bebyggelsen, fortæller adm. direktør Carsten Raundahl fra Raundahl & Moesby i en pressemeddelelse om projektet. 

Boligbyggeriet bliver 3-5 etager med varierende tagformer på 9.680 kvm plus 2.420 kvm kælder. De 167 lejligheder får alle enten altan eller terrasse.

Fakta: Arresøvej – Byggefelt 12

Antal boliger: 167 lejligheder

Størrelse: 9.680 kvm + 2.420 kvm kælder. Dertil fælles grønne opholdsarealer i hævede gårdrum, hvorunder der etableres cykel- og bil-parkering.

Køber: Koncenton

Arkitekt: Arkitema

Ingeniør: Cowi

Udvikling: KPC samt Raundahl & Moesby

Totalentreprenør: Raundahl & Moesby

Aflevering: Marts 2022

Projektet har Raundahl & Moesby selv udviklet i samarbejde med KPC. Siden er det blevet solgt til Koncenton, som Raundahl & Moesby har samarbejdet med på en håndfuld projekter gennem de seneste tre år. 

Røde mursten og grønne forbindelser
Rødstensbyggeriet er del af det nye byområde, Risskov Engby, som foldes ud i disse år på et 15 ha stort, tidligere erhvervsområde mellem Grenåvej, Lystrupvej og jernbanen i Risskov i Aarhus.  

Arkitema har tegnet bebyggelsen, som udføres i røde teglsten med variation i fugefarve og mønster murværk. Flere grønne forbindelser er indtænkt i området – både centralt og langs skel mod vest og letbanen. 

Boligerne består primært af mindre to og tre-værelses lejligheder med både studerende og unge familier i tankerne. Udover regulære værelser indrettes fælles opholdsrum i forbindelse med køkken. Fra opholdsrummet er der udgang til altan eller terrasse med blik til enten gade og nærområde eller til det grønne gårdrum med fælles opholdsmuligheder.  

Byggeriet på Arresøvej ventes at afleveret i første kvartal 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Gamle kontrakter og kvalitetskrav gør bæredygtighed til en udfordring på Femern
Se listen: Byggeriet tjente styrtende og postede milliarder i statskassen
Stort datacenter på vej til Nordjylland
Arkitektdirektør har ny omsætningsrekord i sigte
Boligafdeling i Kolding gennem største renovering i 60 år
Nu skal der idéer på banen: Tre teams udvalgt til nyt kvarter i Bagsværd
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.188