23948sdkhjf

Historisk friluftsbad genåbner

Fra på fredag bliver det igen muligt at springe i bassinerne i det historiske friluftsbad i Vestbad vest for København. Badet åbner efter en omfattende renovering, der har ført den historiske attraktion tilbage til sin oprindelige stand

Det er lidt af en kulturhistorisk perle, der åbner for besøg på fredag.

Da friluftsbadet blev indviet i 1958 var det arkitektur af høj kvalitet og et godt eksempel på udviklingen af det moderne velfærdssamfund med lige muligheder for alle.

Friluftsbadet blev gennem årene nedslidt og medtaget, og vandbehandlingsanlægget levede ikke op til tidens krav.

- Efter de seneste måneder med corona og nedlukning skal vi have det normale liv tilbage. Vi har brug for en sommer med gode og glade oplevelser. Det giver friluftsbadet mulighed for. Det er blevet virkelig flot, og jeg håber, at der er rigtigt mange borgere, der får glæde af det. Det er fantastisk, at vi har sådan et sted i vores lokalområde - det kan gøre sommeren i Danmark bedre for rigtigt mange familier, siger borgmester i Rødovre Kommune Britt Jensen i en pressemeddelelse.

Ejet af to kommuner
Friluftsbadet er blevet totalrenoveret og blevet ført tilbage til sin oprindelige stand, så det vil nok vække gensynsglæde hos nogen af de mange tusinde mennesker, der gennem tiden har brugt somrene i friluftsbadet. Vestbad er ejet af Rødovre og Brøndby Kommune og ligger lige på kommunegrænsen.

- Friluftsbadet har været et yndet udflugtsmål for tusindvis af familier i vores lokalområde. Personligt har jeg ligesom mange andre så mange gode minder fra det sted, at jeg næsten ikke kan vente med igen at tage det i brug. Og det ved jeg, at vores børn, unge og voksne i den grad også glæder sig til. Det er blevet et fantastisk sted, vi har fået tilbage lige her i vores baghave, der giver plads til morskab, plads til oplevelser og plads til fællesskab, siger Brøndbys borgmester Kent Max Magelund i pressemeddelelsen.
Kaptain

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109